top of page

Een teamcoaching versterkt het groepsgevoel. Door te focussen op 1 of 2 onderwerpen konden we op een halve dag al een verschil kan maken.

Anoniem, leidinggevende openbaar bestuur (teamcoaching)

Verrassend hoe duidelijk keuzes worden gemaakt. Hier is geen grijs, het is ja of neen. We toetsen wat dingen opnieuw af, maar de richting is duidelijk. Ik ben verrast en onder de indruk, ik vind dit zelfs spectaculair. Ik stap zekerder uit de piste en nu, maanden later weet ik dat ik de juiste keuze maakte. 

Anoniem, Directie Welzijns- en gezondheidssector (equicoaching)

Ik werk al langer met paarden, maar op deze manier had ik nog niet met hen gewerkt. Eefje heeft een gave om mensen in contact te brengen met hun innerlijke zelf. Dat mogen ervaren in het bijzijn van dieren en de natuur maakt het eens zo intens.

Charlien, dierenartsassistent (equicoaching)

De tijd even stilzetten om naar binnen te kijken, tijd nemen voor zelfzorg, niet alleen maar geven. Mijn wins? Lichaamsbewustwording, meer in contact met mijn gevoelens,... met mezelf.

Anoniem, Leidinggevende Thuiszorg (wandelcoaching)

Alles gebeurt op het juiste moment, als je er klaar voor bent. Dit werd perfect weerspiegeld door het gedrag van co-coach Filou. Als je een andere ervaring wil dan in een ‘therapieruimte’ en van natuur en dieren houdt, is het een unieke ervaring. Je komt op deze manier verrassend snel dicht bij je kern.

Sofie, administratief medewerkster (equicoaching)

Eefje heeft een naturel waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Het voelt aan als een goede vriendin, die je via het paard Filou laat connecteren met je innerlijke stem... en dat voelt goed om daar gehoor aan te geven. Het visualiseren van die emoties heeft me inzichten gegeven die ik niet ga vergeten. Het was zeer inspirerend.

Tamara Vermeersch, Interieurarchitect (equicoaching)

Ik heb nu een beter zicht op datgene wat me soms afleidt van mijn doel. Ik voel vooruitgang, rust en duidelijkheid. Ik ben zelfzekerder over mijn eigen mogelijkheden om mijn toekomst positief verder vorm te geven.

Bram, coördinator Jongerenwelzijn (wandelcoaching)

De 2 sessies (natuurwandeling en paardencoaching) hebben mij ontzettend deugd gedaan. Eefje wist met de juiste vragen mij te prikkelen en tot de essentie te geraken. Ik ben weer in mijn eigen kracht gekomen, laat mij veel minder beïnvloeden door wat andere mensen doen en zeggen en ben een stuk balast/frustratie kwijt. Het is zo verlossend, bevrijdend om even heel veel aandacht aan je gevoelens te geven. De coaching werkt heel helend en brengt je terug tot bij de essentie: jezelf graag zien en in balans zijn met jezelf, dan volgt al de rest vanzelf.

Hanne, medewerker overheidsdienst

Tijdens de teamcoaching leerde ik mijn collega’s beter kennen, iets wat ons team weer een stukje hechter maakt. Verbondenheid was de rode draad en zo voelden we ons ook na afloop. De leuke setting en aangename coaching door Eefje was écht een meerwaarde.

Ellen Leys, medewerker openbare sector

bottom of page