top of page

Wandelcoaching in Poederlee

Een sessie wandelcoaching doet iedereen goed. Niet alleen is het zalig om door de natuur te wandelen, je leert jezelf onderweg ook heel wat beter kennen. Zo zet jij letterlijk en figuurlijk stappen om een innerlijke groei door te maken. Bij L’ Eefje Leven in Poederlee reken je op de beste begeleiding bij wandelcoaching.

Waarom wandelcoaching werkt

Als natuurcoach breng ik mensen dichter bij zichzelf en hun doelen met de hulp van de middelen die de natuur ons aanreikt. Zo geloof ik sterk in coaching met paarden, maar wandelen in de natuur heeft een bijzonder helende werking. Bij mijn wandelcoaching ga ik samen met jou op pad en ontdekken we welke inzichten de natuur jou kan aanreiken. Om concrete stappen te zetten, blijf je beter niet in je zetel zitten, maar ga je best actief aan de slag. Bewegen is de beste training voor lichaam en geest. Een goede wandeling in de bossen, gecombineerd met een gefundeerde gespreksbegeleiding, zet je op weg. Wie denkt dat coaching enkel kan plaatsvinden in een praktijkruimte, rustig in de zetel of op de stoel, heeft het dus mis. Met wandelcoaching sla je twee vliegen in één klap: je beweegt, komt in actie en al wandelend krijg je nieuwe inzichten die je verder helpen met je concrete vraag, waardoor je verder werkt aan je persoonlijke groei.

Wil je graag meer informatie over wandelcoaching?

Plan nu je eerste sessie in 

Wandelcoaching heeft zijn werking al meermaals bewezen. Garantie op goed weer kan ik je niet geven, maar deze vorm van coaching zal er in ieder geval voor zorgen dat je volledig tot rust komt. Je kan een proefsessie volgen aan een verlaagd tarief om te zien of de coaching iets voor jou is. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken!

bottom of page