top of page
voeten.jpg

 

Gezondheidscoaching in Poederlee

Voor doeltreffende gezondheidscoaching kan je terecht bij L’ Eefje Leven in Poederlee. Als holistisch gezondheidsbegeleider ondersteun ik jouw lichaam én geest via een ontspannende sessie voetreflexologie. Wist je al dat je voeten een mooie spiegel vormen van jouw lichaam, omdat alle zenuwbanen zich concentreren in jouw voeten? Tijdens deze sessie krijg je tips over hoe je je persoonlijke welzijn en je gezondheid op een natuurlijke manier verder kan ondersteunen, afgestemd op jouw noden

Gezondheidscoaching door middel van voetreflexologie

Weet jij ook dat lichaam en geest een grote invloed hebben op elkaar? Wil je beter leren luisteren naar wat jouw lijf je vertelt? Kom dan nog beter in contact met je lichaam via ontspannende voetreflexologie en gun jezelf dat me-timemomentje! Enkele voordelen op een rijtje:

  • Het ontspant en ontstresst;

  • Het verzacht pijn;

  • Het geeft een boost aan je afweer;

  • Het bevordert de doorbloeding;

  • Het bevordert een goede nachtrust;

  • Het is een oppepper voor je humeur.

Je kan deze gezondheidscoaching ook volgen in combinatie met andere vormen van natuurcoaching. Zo is ook mijn wandelcoaching ideaal om een grotere mentale en fysieke weerbaarheid te creëren. Via de paardencoaching krijg je nog meer inzicht in jezelf en je relaties met anderen.

Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

​Maak snel een afspraak

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger leven waarin je mentaal en fysiek in balans bent? Neem vandaag nog contact met mij op voor een afspraak. Ontdek zelf hoe voetreflexologie en mijn holistische benadering van gezondheid jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden. Gun jezelf dit moment van me-time en ervaar de positieve veranderingen in je leven!

bottom of page