top of page
Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Eefje en ik zou mezelf het best kunnen omschrijven als een sensitieve sociale ondernemer. Tijdens mijn loopbaan binnen de sector welzijn en (geestelijke) gezondheidszorg was ik de drijvende kracht achter een aantal innovatieve en sociale projecten. Ik haal mijn enthousiasme uit het bijdragen aan een betere en mooiere wereld waarin mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Wat ik doe, moet voor mij zin hebben en zin geven. De zoektocht naar zin en zingeving, is dan ook een rode draad in mijn leven.

DENKEN

Door mijn achtergrond als socioloog en door mijn werkervaring heb ik een brede maatschappelijke kijk ontwikkeld. Ik denk dat dit ook de reden is waarom mensen me vaak teruggeven dat ik in staat ben om steeds met een frisse en vernieuwende, maar ook kritische blik persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke gebeurtenissen te benaderen. Creatieve en innovatieve invalshoeken zijn me niet vreemd. Een klankbord zijn, maar ook iemands blikveld verruimen, dat is mijn passie. Er zijn immers zoveel manieren om naar situatie te kijken als je zelf wilt zien.

VOELEN

Als hooggevoelig persoon verwerk ik de impulsen die op mij afkomen op een andere manier. Hoewel ik de term HSP (Hoog Sensitieve Persoon) zelf niet graag in de mond neem, omschrijft dit wel hoe ik mezelf de laatste jaren heb leren kennen. Het heeft enige tijd geduurd, maar vandaag ben ik in staat om deze karaktereigenschap op een constructieve manier in te zetten in mijn passies. Ik voel mensen en gebeurtenissen goed aan en durf vandaag te vertrouwen op mijn sterk ontwikkelde intuïtie. Een kracht die mij helpt in mijn begeleidingen, consultingopdrachten en het maken van keuzes.

DOEN

Wie zijn blik durft te verruimen, krijgt een waaier aan groeimogelijkheden. Ik geloof dan ook in het oneindige groeipotentieel van elke mens. De weg ernaar toe is voor iedereen verschillend. Voor mij biedt de natuur in al zijn facetten (aarde, water, lucht, plant of dier) ons heel mooie spiegels voor persoonlijke en natuurlijke groei. Mijn opleiding als equicoach en gezondheidsconsulent kunnen dit bevestigen. Leren uit ervaring, durven voelen en in actie komen, daar sta ik voor!

Met L' Eefje Leven breng ik jouw denken, doen en voelen graag beter terug in balans.

Achtergrond

 

Socioloog

 

Bestuur en beleid welzijn en 

(Geestelijke) Gezondheidszorg

Equicoach

Gezondheidsconsulent

Docent

Meer weten?

check mijn profiel op LinkedIn

bottom of page