top of page

Klaar om jouw goud te ontdekken en te gaan schitteren zodat jij op een krachtige en sensitieve manier terug leiderschap neemt?

Mail me dan snel voor een verkennende afspraak. Op die manier leren we elkaar kennen en zoeken we samen naar een traject op jouw maat! Want ook hier heb jij de teugels in handen!

Een greep uit de opties:

GRATIS VERKENNEND GESPREK (telefonisch, online of persoonlijk)

PROEVERSESSIE: 65€ (1u)

Nog niet helemaal zeker of deze aanpak voor jou werkt? Kom dan op ontdekking en ervaar. We verkennen samen de mogelijkheden en de thema's waarmee jij aan de slag kan. In een verkorte sessie kom je aan den lijve te weten wat wandel- of paardencoaching voor jou kan betekenen. 

 

GROEITRAJECTEN:

GROEITRAJECT van 5 SESSIES: 369€ i.p.v. 410€, 10% korting

1 Sessie is uiteraard niet voldoende wanneer je écht aan de slag wil met een concreet thema. Doorwerken en concrete resultaten bereik je met een reeks van minimaal 5 sessies. Wat kan je verwachten?

- een uitgebreide verkenning van jouw vragen

- het stellen van duidelijke en concrete doelen waarmee jij aan de slag wil

- een keuze uit wandelsessies of sessies met het paard, per sessie vrij te kiezen volgens wat jij op dat moment nodig hebt

- een helder zicht op jouw actieplan en concrete tools om aan de slag te gaan

en dat allemaal in een rustgevende omgeving in het midden van de natuur.

GROEITRAJECT van 10 SESSIES: 729€ i.p.v. 820€ = 1 sessie GRATIS

Uiteraard willen we niet vastpinnen op een concreet aantal sessies, maar vaak merken we dat door tewerken aan een concreet doel er nieuwe doelen of noden boven komen. Wanneer het van bij het begin duidelijk is dat je graag diepgaand aan de slag wil op verschillende terreinen dan kan je genieten van een extra korting in een traject van 10 sessies.

INDIVIDUELE SESSIES: 82€ (1,5u)

Bekijk je het liever stap voor stap, dan betaal je per sessie 82€. Elke sessie duurt 1,5u zodat we voldoende ruimte hebben om jouw vraag uit te diepen.

DUOCOACHING MET DE KUDDE: 190€

In samenwerking met Dorien Lambrechts en haar kudde paarden. Deze coaching van 2u bestaat uit een observatieoefening met de kudde van Dorien en een integratiecoaching. Wordt bij voorkeur gecombineerd in een traject. Via een systemische opstelling met meerdere paarden en de begeleiding door 2 coaches krijg je op korte tijd veel inzichten en waardevolle tips rond jouw thema.

 

CONSULT in je bedrijf. 

Even nood aan uitzoomen en samen zoeken naar de groeikansen voor jezelf als leidinggevende zodat je weer verder kan? Nood aan een neutrale sparringpartner en klankbord om jezelf en je organisatie weer nieuwe zuurstof te geven? Mail voor meer info.

Nog niet gevonden wat je zocht? Neem contact op en we stellen samen een plan op. Ik begeleid je graag op maat.

                                          

bottom of page