top of page

Leren communiceren met paarden in Poederlee

Bij zelfvertrouwencoaching wordt jouw lage zelfbeeld aangepakt met de hulp van een ervaren coach. Je leert om jezelf te accepteren en je positieve kanten te zien. Bij L’Eefje Leven in Poederlee ben je van harte welkom voor deze vorm van coaching. Samen zorgen wij ervoor dat je weer goed in je vel zit.

external-file_edited.jpg

Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Krijg nu meer zelfvertrouwen dankzij mijn zelfvertrouwencoaching

Er zijn verschillende redenen waardoor je een of meerdere sessies zelfvertrouwencoaching zou nemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een laag zelfbeeld hebt dat je in de weg zit. Daarnaast is het ook mogelijk dat je heel perfectionistisch bent en alles wat je doet eigenlijk nooit goed genoeg is. Een andere reden voor zelfvertrouwencoaching is sociaal ongemak of faalangst. Voel je je snel ongemakkelijk of onzeker? Een coach kan je hier goed bij helpen, zodat dit onprettige gevoel minder wordt of zelfs helemaal verdwijnt. Als ervaren natuurcoach leer ik je om dichter bij jezelf te komen en jezelf te accepteren. Hierbij is het belangrijk om je gebreken onder ogen te leren zien, maar vooral ook om al je positieve kanten te ontdekken en hierop te focussen. Indien je een leidinggevende functie hebt, kunnen we de coaching ook hierop toespitsen als leiderschapscoaching. Met mijn ervaring als coach weet ik mijn trainingen steeds op de juiste manier in te zetten, ook bij jou.

Boek nu een van mijn leerrijke sessies

Heb je behoefte aan zelfvertrouwencoaching? Ik help graag om je zelfbeeld op te krikken met de hulp van de natuur. Zo is paardencoaching een heel effectief hulpmiddel om dichter bij jezelf te komen. Ik geef ook wandelcoaching, waarbij we samen de natuur in trekken en al wandelend aan je doelen werken. Heb je nog vragen? Het is altijd mogelijk om mij te bellen op het telefoonnummer +32 496 79 72 30 voor meer informatie.

bottom of page