top of page
434834032_939090614892177_5404915264293508192_n_edited.jpg

Op het ritme van de seizoenen begeleiden Natuurlijk Leiderschapscoach Eefje Meynen en Burn-Out en Loopbaancoach Ruth Geudens je naar een dieper zelfinzicht en meer zelfvertrouwen.


Deze lente editie is alvast een stevige aanrader: het voorjaar is het ideale moment om alles uit de kast te halen, dus zoomen we in op jouw concrete doelen en gaan we op zoek naar concrete tools om aan de slag te gaan. In de mooie natuur kom je dichter bij je eigen natuur via ervaringsgerichte oefeningen. Een écht momentje ME-time waarbij je in een veilige omgeving helemaal tot jezelf kan komen.

 

Geïnteresseerd? Contacteer ons gerust via info@weglow.be of

l-eefje-leven@outlook.com. Ook op factuur mogelijk.

Sessies 2024:

- 26/04: Into Spring

- 29/05: Into Summer

- 25/09: After Summer

- 18/10: Falling for Winter

Elke sessie gaat in op een ander thema en is apart te boeken voor slechts 129€ . Ga je all in, dan krijg je een zalige korting op het volledige pakket en betaal je  399 € ipv 516 €.

Schrijf HIER in

L'Eefje Leven en Tonnie Steeman nemen jou als leidinggevende, ondernemer,...mee op pad tijdens een interactieve natuurwandelingIk hoor je al denken: "Sorry hoor, dat lukt niet, de orde van de dag roept, daar kan ik geen tijd voor maken. Toch niet wandelen tijdens de werkuren?!" Dan ben jij net de persoon bij uitstek die we graag ontmoeten op onze wandelingen. Als leidinggevende ben je het verplicht aan jezelf en aan je team om af en toe eens "uit te zoomen", jezelf even de tijd te gunnen om te kijken wat er van binnen allemaal leeft, om te connecteren met anderen om nog sterker in je leiderschap te staan. Letterlijk actieve stappen zetten om stil te staan bij jouw doelen als leider, in de chaos of de veelheid aan to do's terug focussen op de kern, jezelf laten versterken in een vaak eenzame positie vanuit een lerende houding,.. of gewoon even niet van alles moeten en stil staan, om met hernieuwde inspiratie en drive weer verder aan de slag te gaan.

Wij BIEDEN je:

- een prachtige natuurwandeling

- 2,5u netwerkmogelijkheid met collega-leidinggevenden

- de mogelijkheid om te sparren rond thema's die je in je leiderschap bezig houden

- een kans om letterlijk in actie te komen, al wandelend in een prachtig landschap

- tools om jouw natuurlijk leiderschap te versterken

- een eerste ervaring van wat  wandelcoaching kan betekenen voor jou

- een hapje en een drankje achteraf zodat je je werkdag ontspannen afsluit!

 

Deelname kan eenmalig of meerdere keren, al naargelang jouw agenda. We vullen de wandelingen zoveel als mogelijk op maat in van de deelnemers. Kostprijs per deelname: 49€

Volgende data:

- 28/05

- 25/06

- 24/09

- 22/10

- 26/11

Schrijf HIER in 

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van L'Eefje Leven, tips ontdekken en meer weten over mijn aanbod?

Schrijf je dan HIER vrijblijvend in 

bottom of page